This is the End

Geplaatst: 9 april 2016 in Relaties en erotiek, Uncategorized
Tags:, , ,

Vandaag hebben m’n Friend with Benefits en ik officieel een punt gezet achter onze “relatie”. Voor wat betreft de benefits, that is.

Eigenlijk heeft het nog best lang geduurd, terugkijkend.

Maar ik zag aankomen dat het een aflopende zaak was. Niet alleen, omdat ik het zelf steeds minder spannend vond worden, de laatste maanden dat we nog met elkaar naar bed gingen, maar ook omdat ik me sinds een jaar (of misschien wel langer) realiseerde dat we geen steek verder kwamen.

Ze is veel jonger dan ik. En ik heb gemerkt dat dat niet werkt in de praktijk. Interesses zijn te verschillend, wederzijdse belangstelling blijft beperkt tot dagelijkse dingen…

De enige common denominator was de sex. En eerlijk is eerlijk, die was fantastisch. Vond ik niet alleen, maar zij ook. Geen remmingen, alleen genieten en experimenteren. geen taboes. Maar op een gegeven ogenblik heb je (bijna) alles gedaan en geprobeerd en ga je herhalen. En daar is niks mis mee in een normale relatie, gebaseerd op wederzijdse liefde. Maar in een FWB relatie werkt dat maar even.

Ik had al veel vaker tegen haar gezegd dat het een tijdelijke zaak zou zijn en dat ze open moest blijven staan voor een serieuze partner, inclusief houden van. Niet dat wij niet van elkaar hielden (of houden) maar dan op een andere manier.

We blijven vrienden van elkaar en ons wekelijkse kopje koffie samen blijft ook gewoon doorgaan. net als de boodschapjes die ze af en toe, wanneer ik geen tijd heb of geen zin, voor me blijft doen.

We zijn allebei blij dat we het op deze manier hebben kunnen afsluiten en we gaan weer verder waar we ruim 5 jaar geleden zijn geëindigd.

Voor een monogame man als ik is dat een hele mooie manier om weer verder te kijken zonder het gevoel te hebben dat ik verkeerd bezig ben. En dat gevoel had ik wel wanneer ik aan het flirten was met een vrouw toen we nog wel FWB’s waren.

Het lijkt erop dat ik toch niet voldoe aan het stereotiep van “de man”

But then again, I don’t give a fuck!

 

This is the end….

Advertenties
reacties
 1. von Bloghausen schreef:

  Veel jonger? 😳
  Heb je haar nummer? 😉

  Like

 2. Tante schreef:

  Het is goed zo, als jullie er een punt achter zetten.
  Dit met wederzijdse instemming, prima. Ze is en blijft een leuke vrouw.
  En nu is het gewoon tijd om verder te kijken en weet je
  .. Er komt iemand op je pad, geen haast. Rustig een bakkie koffie blijven drinken en genieten van de lente en straks de zomer. 😉

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s