Waarom ik de PVV nieuwe nazi’s noem.

Geplaatst: 18 oktober 2015 in Uncategorized
Tags:, , , , , ,
Onderstaand blog heb ik niet zelf geschreven.
Het is geschreven door iemand die ik volg op Twitter en wiens meningen en overtuigingen heel veel overeenkomsten vertonen met die van mij en met die van meer van mijn vrienden.
Daarom deel ik dit blog ook, met overtuiging, op m’n eigen blog.
In de (ijdele?) hoop dat er mensen zijn die er over gaan nadenken en besluiten dat het nooit meer zover mag komen als toen.

Ik noem op Twitter de PVV en haar aanhangers consequent ‘nieuwe nazi’s’. Ik geef toe dat dat makkelijk scoren is en ik het ook deels doe om ze op de kast te jagen, iets dat altijd wonderwel lukt overigens haha.

Maar toch is dat niet de enige reden dat ik dat doe. Ik zie daadwerkelijk veel overeenkomsten tussen de  PVV en de nazi’s, alsook tussen Geert Wilders en Hitler. En iedereen die een beetje eerlijk is, zal toe moeten geven dat die er inderdaad ook zijn. En dan niet aan komen dragen met verschillen, want ik ontken helemaal niet dat die er ook zijn. Waar Hitler en zijn nazi’s de Joden als zondebok aanwezen, doen Geert Wilders en zijn discipelen dat met de Moslims.

Maar verder zijn er wel heul erg veul overeenkomsten, weliswaar (nog) niet met de nazi’s van de tweede wereldoorlog, van een gestructureerde uitroeiing is nog geen sprake, althans niet door Geert zelf, zijn broodheer -en dan weet iedereen wie ik bedoel waarschijnlijk- doet al aardig zijn best. En Geert’s uitspraak dat hij wel ‘minderminderminder’ Marokkanen gaat regelen doet mij vermoeden dat het deporteren van deze bevolkingsgroep slechts het nog relatief onschuldige begin van zijn walgelijke plannen is.

Net als de nazi’s in de jaren ’30 van de vorige eeuw schroeft de PVV de pesterijtjes op basis van afkomst en religie steeds een klein beetje op, hij geef steeds kleine voorzetjes en ziet dan handenwrijvend toe hoe zijn wat minder ontwikkelde adepten dat uitbouwen naar pure haat op de diverse social media.

Want in tegenstelling tot het overgrote deel van zijn volgers is Geert absoluut niet dom! Dat maakt hem juist zo ontzettend gevaarlijk.

Net als Hitler weet Geert Wilders heel goed hoe hij de massa moet bespelen en maakt handig gebruik van de onvrede die er heerst in tijden dat het economisch iets minder gaat. Ik zeg heel bewust ‘iets minder’, want we hebben het in het westen -en zeker in Nederland- nog zó ontzettend goed als je het vergelijkt met de landen waar die mensen in de bootjes vandaan komen. Je weet wel, die mensen die dat geblondeerde stuk mestoverschot allemaal terug wil sturen. En die een groot deel van zijn aanhangers nog liever uit het water zou schieten. Ze juichen om het hardst als er in het nieuws is dat er weer honderden van deze wanhopige mannen, vrouwen en kinderen, verdronken zijn. Want oh oh oh, wat is het toch een schande dat die laffe gelukszoekers hun land waar oorlog, honger of échte armoede  -en vaak een combinatie van die drie- heerst ontvluchten.

Net als Hitler wil Geert Wilders de absolute macht binnen zijn verachtelijke partij hebben, waarom denk je dat de PVV maar één lid heeft?

Net als de nazi’s aanbidden de PVV’ers hun leider en nemen alles wat hij blaat voor waar aan.

Iedereen die vraagtekens zet bij  de vaak onmenselijke uitlatingen die de grote Leider doet wordt schaamteloos en genadeloos neergesabeld.

Net als de Hitler blijft hij maar herhalen dat mensen van een bepaalde religie minderwaardig zijn en hier niet thuishoren. Hij gebruikt nog net de term ‘untermenschen’ niet, maar het scheel niet veel.

Over welk onderwerp het ook gaat, hij en zijn klonen proberen het altijd zo te draaien dat het de schuld van de Moslims is.

Dus daarom noem ik de PVV en iedereen die op Geert en zijn walgelijke club stemt ‘nieuwe nazi’s’ en zal ik dat ook blijven doen. Ja, ik zei ‘iedereen die op hem stemt’, want de mensen die beweren geen smerige racisten te zijn, maar op hem zeggen te stemmen vanwege zijn beleid op het gebied van de zorg of wat dan ook zijn vuile leugenaars. Als ze geen racisten zouden zijn, dan zouden ze voor de zorg wel op een andere partij, bijvoorbeeld de SP -niet mijn club, maar wel een fatsoenlijke partij- stemmen. Iedereen met ook maar één werkende hersencel weet dat de PVV een one-issue partij is, het enige dat de PVV echt wil, is het leven van Moslims zo moeilijk mogelijk maken. Om te beginnen, daar ben ik van overtuigd. Het einddoel verschilt waarschijnlijk niet met het einddoel van de nazi’s, namelijk totale uitroeiing. Dit keer niet van de Joden, maar van de Moslims.

En de mensen die in de jaren ’30 leefden konden nog niet weten waar het beoordelen op iets anders dan daden of uitlatingen toe kan leiden, nu weten we dat wel….

https://twitter.com/Baldyman990

Advertenties
reacties
 1. Fredenwilma schreef:

  Ik noem fundamentalistische moslims de nieuwe nazi’s.
  Onderdrukking van de vrouw, homohaat, …
  Of zeg maar, iedereen die niet-moslim is moet eraan op termijn.

  Like

 2. Rob Alberts schreef:

  Ik deel dezelfde zorgen.

  Vriendelijke groet,

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s